Parcours

2e t/m 4e divisie

Voor de 4eDivisie, 3eDivisie en 2eDivisie staat een Team Time Trial op het programma. Iedere anderhalve minuut start een team gezamenlijk aan zijn wedstrijd over de sprintafstand. Het team dat de snelste tijd op de klok zet, wint deze eerste wedstrijd in de Teamcompetities Triathlon.

Swim

750 meter

Het zwemparcours bestaat uit een ronde van 750 meter. Vanuit het water vindt een zwemstart plaats en zwem je een mooie lus in het Gooimeer. Vanzelfsprekend is de route mooi en duidelijk uitgezet met boeien.

Bike

20 KM

De 20 kilometer wordt volledig op de voor Almere zo typerende dijken gereden. Je rijdt een autovrij parcours van vijf kilometer heen en vijf kilometer terug, inclusief een klein lusje door de wijk Overgooi. Deze ronde van tien kilometer rijd je dus twee keer. Aan de ene kant kijk je uit over het prachtige Gooimeer, aan de andere kant heb je uitzicht over de luxe wijk Overgooi.

Run

5 KM

De run start ter hoogte van de Havenkom in Almere Haven. Er is een mooi, snel parcours uitgezet van 2.5 kilometer. Deze ronde, die door de wijk van Haven voert, is snel en op een enkele heuvel na vlak. Je loopt twee rondes van 2.5 kilometer.

Contact Us

Stuur ons een bericht voor je vragen over onze evenementen. Je krijgt snel bericht.