COVID-19 Maatregelen tijdens de Tri2one Tijdrit Almere:

Maatregelen zijn onder voorbehoud van wijzigingen

Vanwege de COVID-19 maatregelen loopt het ophalen van de wedstrijdbenodigdheden iets anders dan je gewent bent. Tijdens de gehele wedstrijddag zul je merken dat er een vloeiende doorstroom van begin tot eind wordt gecreëerd. Op die manier vindt er een minimale hoeveelheid kruisingen van personen plaats en wordt de kans op verspreiding van het COVID-19 virus beperkt. Om deze ‘flow’ te creëren, wordt er gewerkt met vaste registratie- en inchecktijden. In het programma vind je tijdsschema’s waarin voor iedere starttijd de verschillende tijdvakken per onderdeel van het proces staan aangegeven.

Zorg ervoor dat je niet (veel) eerder bij de betreffende plek op het terrein aankomt. Als je even moet wachten, zoek dan zo veel mogelijk een plek op waar je gemakkelijk afstand tot anderen kunt bewaren.

Voordat je je bij de registratie meldt moet je aantonen dat je voldoet aan een aantal gezondheidseisen. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van een digitale checklist die eenieder zelf dient in te vullen via zijn of haar smartphone. Wie alle vragen in de checklist met ‘nee’ kan beantwoorden, zal na het versturen van de pagina een scherm zien met een groen vinkje. Alleen op vertoon van dit scherm wordt toegang tot het evenemententerrein verleend. Wij vragen iedereen om deze checklist al in te vullen voor aankomst bij de ingang van het evenemententerrein. Doe dit echter wel op de wedstrijddag, zodat de gegeven antwoorden actueel zijn. Je opent de checklist via de volgende link (vanaf vrijdagavond 16 oktober): Gezondheidscheck

Na de registratie check je meteen in en plaats je de fiets op de juiste plaats in de wisselzone. In de wisselzone zorg je ervoor dat alle stickers op je fiets en helm worden geplakt. Je blijft bij je fiets tot dat het moment is van jou startgroep om naar de start te komen.

Als je over de finish gekomen bent ga je zo snel als mogelijk naar je fiets om je spullen te verzamelen en je verlaat dan meteen het evenementen terrein. Let op bij het uitchecken van de fiets lever je de huurchip in.

.

Contact Us

Stuur ons een bericht voor je vragen over onze evenementen. Je krijgt snel bericht.